Sinun valintasi Blogit

HYVINVOINTISI & TERVEYTESI HINTA- KANNATTAAKO VALMENNUKSESTA MAKSAA

Uutena hyvinvointialan yrittäjänä olen miettinyt paljon hintoja. Olen Personal Trainer ja Ravintovalmentaja. Katson hinnastoani ja mietin sinun näkökulmaasi asiaan. Itse en näe mahdolliseksi tehdä valmennusta yhtään halvemmalla. Arvostan omaa ammattitaitoani, enkä halua tehdä työtä pilkkahinnalla. Minun tulee myös elättää perheeni työni tuottamalla tulolla.

Moneen hintaan joudun lisäämään myös työn, joka ei näy asiakkaalleni. Yhden tunnin tapaamisen eteen teen valmistelevaa työtä toisen tunnin eli se ei ehkä näy sinulle. Tietysti valmistelutyöni näkyy sinulle laadukkaana yksilöllisenä palveluna.

En halua tuottaa mitään massatuotetta, jossa kaikki saavat saman tuotteen. Tuotteen, jossa ei huomioida yksilön lähtötilannetta ja tavoitetta. Niitä palveluita varmasti löydät netistä alehintaan monia eli hae se halppistuote halutessasi sieltä. Oma lähestymistapani on erilainen. Haluan, että saat kertainvestoinnilla elämänlaatusi takaisin.

En edes itse uskalla lähteä laskemaan oman ”pt valmennukseni” hintaa. Eli sitä rahaa, jota olen omaan valmennukseeni käyttänyt. Olen sen toteuttanut vähän kalliimmalla, eli hakenut itse tiedon ja opiskellut asiaa. Hintalappu on noin 10 000 euroa. Toivottavasti mieheni ei lue tätä tekstiä. Hän toki tietää noin arvion siitä, mutta en ole joka kuittia hänelle esitellyt.

Olen siis satsannut asiaan aika ison summan, mutta en ole katunut siitä euroakaan. Olen saanut rahalla paremmin toimivan kehon ja saanut omia liikuntatuloksiani parannettua. Olen pystynyt treenaamaan kymmenen tuntia viikossa ilman vammoja jne. Eli kaikki on ollut jokaisen euron arvoista.

Nyt tarjoan sinulle mahdollisuuden ostaa saman hieman halvemmalla. Kaikkien ei kannata laittaa tuota rahaa tähän asiaan, vaan asian voi tehdä halvemmallakin. Tuohon nähden olen siis todella halpa.

Olen siis monessa asiassa mennyt perse edellä puuhun. Olen jankannut juoksussa samaa lenkkiä viikosta toiseen tasapaksulla sykkeellä ja ihmetellyt miksen kehity. Myös Triathlon harrastuksen alku on ollut vähän samankaltaista. Silloin olin jo PT- koulutuksessa, joten ymmärrys oli onneksi parempi.

Ravintoasioissa olen teinistä asti ravannut lääkärissä. Minulle on vain sanottu, että olen herkkävatsainen ja reagoin vatsalla. Jossain vaiheessa oltiin jo vähän ymmärtäväisempiä. Minulle sanottiin, että minulla on ärtyvä paksusuoli. Sain erilaisia listoja vältettävistä ruoka-aineista, En saanut niilläkään vaivojani kuriin ja jossain vaiheessa sain myös keliakiadiagnoosin.

Olen siis yrittänyt itse ratkaista ongelmia. Niin varmaan sinäkin. Olen käynyt nuo kalliit koulutukset ja toki myös sairaanhoitajan koulutus on etsintääni tukenut. Olen kuitenkin huomannut monen olevan tiedon etsinnässä aivan hakoteillä. Olen huomannut monen etsivän tietoa ihan väärästä paikasta.

Moni luottaa erilaisiin blogiteksteihin ja toisten ihmisten kokemuksiin. Mielestäni Toni Kokko on siitä hyvä esimerkki. Hän tienaa PT:nä hyvin, vaikka hänen valmennuksensa ei perustu mihinkään tutkittuun tietoon. Hän tekee sen vain omaan kokemukseensa nojautuen. Tässä asiassa kuluttajan tulisi olla tarkka. Oma koulutukseni on sertifioitu, mutta myös moni kollegani ei osaa lukea tutkimustietoa eli ole tarkka kenen valmennukseen lähdet. Esimerkiksi tässä tekstistä et näe lähdeviitteitä, eli tämä teksti on MINUN MIELIPITEENI asiasta. Se ei ole siis ainoa totuus, vaan minun mielipiteeni asiasta.

Kun kirjoitan asiapitoisempaa tekstiä, löydä lähdeviitteen tekstistä. Tämä on medianlukutaitoa, jonka moni on unohtanut. Minun valmennukseni pohjautuu tutkittuun tietoon. Löydät toki blogeistani tietoa minun ongelmistani ja niistä ratkaisuista, joita olen tehnyt. En kuitenkaan halua valmentaa sinua omien kokemusten kautta, vaan ne pohjautuvat tutkittuun tietoon. Toki blogien kautta löydät minun vahvuuteni.

Mitä olet nyt mieltä minusta ja hinnoistani? Oletko edelleen sitä mieltä, että olen kallis? Jos olen, et ehkä arvosta itseäsi ja hyvinvointiasi kovinkaan paljon. Olen itse ollut valmis maksamaan tuon 10 00 euroa omasta tämän hetkisestä olostani. Sitä rahaa en sinulta pyydä. Mitä sinä olet valmis tekemään hyvinvointisi eteen. Se on sinun valintasi ja minä voin auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s