Juoksu

OPI NAUTTIMAAN JUOKSEMISESTA-JUOKSUSTA SÄÄNNÖLLINEN HARRASTUS

Haaveiletko juoksuharrastuksen aloittamisesta. Minä voin toteuttaa haaveesi. Tule juoksukouluun ja pääset omaan tavoitteeseesi. Olen Personal Trainer ja Ravintovalmentaja ja valmennan ihmisiä kohti parempia valintoja liikunnan ja ravinnon suhteen. Erityisen kiinnostunut olen kestävyyslajeista ja niistä juoksu on suosikkini.

Juoksemisesta opin nauttimaan lasten ollessa pieniä, vaikken siitä ikinä ollutkaan erityisesti pitänyt. Säännöllisen juoksun aloitin ensin naapurin kanssa yhteislenkeillä. Tein kaikki klassiset virheet eli sisulla juoksin kovalla sykkeellä naapurini perässä. Jonkin ajan päästä kuitenkin kuntoni parani ja juoksu alkoi tuntua mukavammalta ja sain lähdettyä yksinkin lenkille.

IMG-20161017-WA0015

Jossain kohti juoksemisesta kuitenkin tuli minulle nautinto ja mahdollisuus saada tuulettua arjen haasteista. Tällä hetkellä haluan auttaa muitakin löytämään juoksemisen ilon. Haluan kuitenkin, että sinä voit tehdä sen järkevällä tavalla. Itse tein monia virheitä ja sisulla juoksin alkuvaiheen kilometrit. Juoksemisen ei kuitenkaan tarvitse tuntua pahalta.

Juoksukoulussani juoksu aloitetaan maltillisesti. Siellä lähdetään hitaasti liikkeelle, jolloin juoksemisen ilo ei katoa. Aika nopeasti huomaa jaksavansa juosta paremmin ja ryhmän tuki auttaa selviämään alun hankaluuksista. Harrastusta on helpompi jatkaa, kun on ryhmässä saanut hyvän startin.

Juoksukouluuni kuuluu myös lihaskuntoharjoittelu. Haluan valmentaa juoksijoita, joilla on hyvä asento ja siihen usein tarvitaan myös tiettyjen lihasten vahvistamista. Lihaskuntoharjoittelulla voidaan ehkäistä myös monia virheasentoja ja vammoja. Opit myös huoltamaan kehoasi.

Juoksukoulustani sanottua:

” Juoksutekniikkani on kehittynyt paljon. Kehoni on liikkuvampi. Olen oppinut tunnistamaan ja seuraamaan syke tasoni”. Juuri tuollaisia asioita haluan ihmisten oppia. Juoksukoulussa opit tuntemaan oman kehosi toimintaa paremmin. Opetan sinulle eri vauhtialueet ja opit juoksemaan niiden mukaisesti. Näin kuntosi kehittyy ja kehityt juoksijana. Lisäksi hyvä juoksutekniikka on tärkeä osa juoksukoulua.

”Juoksu onnistuu ja kunto on kasvanut”. Se on tietysti aina se tärkein asia. Hyvä kestävyyskunto auttaa jaksamaan arjessa paremmin ja saat enemmän aktiivista aikaa päivääsi. Se ja monta muuta hyvää parantaa kestävyyskuntoa

”Pystyin juoksemaan ½ Marathonin. Jee Jee! Sain iloa ja uskoa liikuntaan ja omaan pystymiseeni”. Minusta on aina hienoa, kun joku saavuttaa oman tavoitteensa. Moni asettaa riman turhan matalalle, eikä usko pystyvänsä erilaisiin suorituksiin. Säännöllisen harjoittelun avulla sinäkin pystyt! Voit koittaa itse tai tulla valmennukseeni. ”Vanhat koululaiseni” ovat jo saavuttaneet omat tavoitteensa. Uusia innokkaita otetaan vastaan eli laita viestiä, jos kiinnostuit.

http://www.pt-tiinaekman.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s